Mobigo Nyheter

Home / Nyheter / Mobigo Nyheter
Mobigo Nyheter

Vi, precis som de flesta av våra kunder, upplever ett intensivt år. Mycket har hänt hittills i år och mer kommer att hända. Bland mycket annat har vi också börjat planera in vår årliga användarträff. Nytt för i år är att vi kör dubbel upplaga, vilket vi hoppas blir uppskattat. Så, för dem som vill vara väl förberedda och få in datum i kalendern kan vi nämna Stockholm (Arlanda) torsdagen den 14:e november och Malmö torsdagen den 21:a november. Preliminära datum än så länge men då lokaler redan är preliminärbokade ser vi gärna att våra gäster också får möjligheten att planera i god tid i förväg!

Ny version av Mobigo

Version 7.1.0 är nu tillgänglig.
Nu är det bland annat möjligt att ange om en prislista är en påslagsprislista eller inte. Vi kan också presentera en efterlängtad funktion i denna version: Nu är det möjligt att exportera rapporter som innehåller tabeller med data till Microsoft Excel.
Läs mer om vad som är nytt i Mobigo 7.1.0!
För att få tillgång till senaste version av Mobigo, kontakta Intechtell. Du kan också vända dig till supporten på support@intechtell.se i de fall en uppdatering av din licensnyckel krävs.

Ny version av Fortnoxmodulen

För er som använder integrationen mellan Mobigo och Fortnox: vi har nu släppt en viktig version, 7.1.3. Läs mer här.